WhatsApp'tan Sticker Oluşturmayı Kolaylaştıran Yeni Özellik Yolda! - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

03/08/2022

WhatsApp'tan Sticker Oluşturmayı Kolaylaştıran Yeni Özellik Yolda!

WhatsApp'ın yeni gelen masaüstü beta sürümü ile yeni bir özellik yolda. Bu özellik, sayesinde kullanıcıların bilgisayarlarındaki herhangi bir fotoğrafı dilediği zaman sticker gibi gönderebilmelerine imkan sağlayacak. Özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise şuan için kesin değil.

WhatsApp'tan Sticker Oluşturmayı Kolaylaştıran Yeni Özellik Yolda!

Facebook'un anlık mesajlaşma uygulaması haline gelen WhatsApp, masaüstü sürümü ile yeni bir özelliğe kapı araladı. WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellikleri hızlı bir şekilde açığa çıkarması ile ün salmış WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan bu yeni özellik, sayesinde WhatsApp kullanıcıların bir fotoğrafı sticker olarak göndermelerine imkan verecek.


WhatsApp'ın  masaüstü beta sürümünün kodlarında yer alan özellik ile, kullanıcılara yepyeni bir deneyim sağlanacak. Çünkü bu yeni gelecek özellik sayesinde bilgisayarda yer alan herhangi bir görüntüyü, sticker gibi gönderebileceğiz. WhatsApp bunun için, mesajların yazıldığı çubuğun hemen yanına yeni bir buton ekleyecek. Bu butona basan kullanıcı, seçmiş olduğu bir fotoğrafı sticker olarak gönderme imkanına erişecek.


WhatsApp'ın bu gelecek olan yeni özelliğini deneyimlemek isteyen bir kullanıcının, özel bir işlem yapmasına gerek kalmayacak. Bir fotoğrafı sticker olarak gönderen kullanıcı, gönderdiği  fotoğrafın küçük ve sticker halini de doğrudan gözlemleyebilecek. O bölüm, ise şu şekilde görünecek;

WhatsApp'tan Sticker Oluşturmayı Kolaylaştıran Yeni Özellik Yolda!

WhatsApp'ın masaüstü sürümü için geliştirilmekte olan özelliğinin tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı belli değil. Aslında bu özelliğin yalnızca masaüstü sürüme için özel olup olmayacağı bile belli değil. Zira şirket, pek çok kullanıcının hoşuna gitmesi için özelliğin kapsam alanını genişleterek, akıllı telefonlara da getirebilir. Tüm bunlar, önümüzdeki günlerde belli olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın.

Post Top Ad

Responsive Ads Here