Projelerimiz - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

07/07/2021

Projelerimiz

Game Mega çatısı altında şu an için 4 adet gerçekleştirmiş olduğumuz projelerimiz bulunmaktadır. Yapmış olduğumuz bu web sitesi projelerimizin neler olduğuna gelin beraber bir göz atalım.


TeknoMega - Güncel Yazılım ve Teknoloji Haberleri Web Sitesi Projemiz



TeknoMega - Güncel Yazılım ve Teknoloji Haberleri Web Sitesi Projemiz

Teknoloji, sosyal medya, oyun, sinema, yazılım ve daha bir çok konuda bilgilendirici yazıların bulunduğu "teknomega4.blogspot.com" sitesinde zamanınızı geçirirken hem eğleneceksiniz hem de yeni bilgiler edineceksiniz. 12 Haziran 2020 tarihinde açmış olduğum bu site ile güncel içerikler sizler ile buluşuyor.

Eğlenceli vaktin yanında bir çok bilmediğiniz bilgi hakkında; bilgi sahibi olabileceğiniz bu site sayesinde doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmak çok kolay. Gün geçtikçe takipçisi artan ve sesini duyurmaya başlayan " teknomega4.com " isimli web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

GameMega - Oyun, Program, Uygulama ve Türkçe Yama İndirme Platformu Web Sitesi Projemiz


GameMega - Oyun, Program, Uygulama ve Türkçe Yama İndirme Platformu Web Sitesi Projemiz

Merhaba, Ben Berke Mert Öztürk. 2020 yılı içerisinde " https://gamemega5.blogspot.com/ " alan adı ile oluşturduğum bu web sitesinde oyun ve program indirme içerikleri paylaşarak sitemin kategorisini Oyun, Program, Uygulama İndirme Platformu haline getirdim. Blogger altyapısı ile oluşturduğum bu web sitesi sayesinde; yüzlerce hatta binlerce kişiye oyun indirme konusunda yarımcı olduk.

Önceliğim tamamen kullanıcıların güvenliği olduğundan sitemden oyun indiren herkes gayet memnun kalarak ve oyunlarını oynayarak sitemi terk etti. %100 güvenli ve virüs bulunmayan oyunlar sayesinde de maksimum kullanıcı erişimine ulaşmaya devam etmekteyim. 

Sizlerde sitemize girip dilediğiniz oyunları ve programları indirebilir, eğer istediğiniz herhangi bir oyun/program yoksa bana iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz. Gün geçtikçe takipçisi artan ve sesini duyurmaya başlayan " gamemega5.com " isimli web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here