TikTok, Instagram’dan Daha Hızlı Büyümek İçin Facebook İle Anlaşma Yapıyor! - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

06/09/2021

TikTok, Instagram’dan Daha Hızlı Büyümek İçin Facebook İle Anlaşma Yapıyor!

TikTok'un yeni bir özellik geliştirmekte olduğu ortaya çıktı. Bu özellik ile, tüm kullanıcıların Facebook'taki arkadaşlarını tek bir dokunuş ile takip listelerine ekleyebilmeleri hedefleniyor. Bu özelliği daha öncesinde başka platformlarda da görmüştük. TikTok bu şekilde, kullanıcılarının popülerliğini artırmayı istiyor.

TikTok, Instagram’dan Daha Hızlı Büyümek İçin Facebook İle Anlaşma Yapıyor!

Son yılların popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok'un takipçilerinin popülerliğini artırabilmek için yeni bir özellik geliştirdiği ortaya çıktı. Mobil uygulama piyasasındaki önemli kaynaklardan birisi olan Matt Navarra göre keşfedilen bu yeni özellik, TikTok kullanıcılarının Facebook'taki arkadaşlarını bir dokunuş ile TikTok hesaplarına ekleyebilmelerini sağlayacaklarını ifade etmekte. TikTok'un bu yeni özelliğini Instagram'dan daha hızlı büyümek istediği için yayınlayacağı söyleniyor.

Navarra'nın keşfettiği yeni özellik sayesinde, TikTok uygulamasının ayarlar sekmesinde yeni bir seçenek getirilecek. Bu seçenek ile, insanlar Facebook hesaplarında ekli olan TikTok kullanan arkadaşlarını senkronize etmelerini sağlayacak. Bu şekilde bir kullanıcı, Facebook'taki arkadaşlarını TikTok'ta kolaylıkla görebilecek. Çünkü bu yeni özellik, tüm işlemi hızlı ve otomatik bir şekilde gerçekleştirecek.

TikTok, Instagram’dan Daha Hızlı Büyümek İçin Facebook İle Anlaşma Yapıyor

TikTok'un geliştirdiği yeni özellik ile, platformun kullanıcı bilinirliğini artırmak için rakibi Facebook ile anlaştığını gösteriyor. Fakat bu şekilde bir yaklaşım, sosyal medya dünyası için ilk kez gördüğümüz bir durum değil. Gerek Facebook'a ait olan Instagram gerekse diğer ağlar, kullanıcıların birbirlerini daha hızlı ve güvenilir bir şekilde bulmasını sağlamak için buna benzer yollara denemektedir.


TikTok uygulamasının geliştiricileri, Matt Navarra tarafından keşfedilen bu yeni özellik için hiçbir açıklamada bulunmadılar. Bu nedenle özelliğin TikTok'ta ne zaman kullanılabilir olacağı şimdilik sır gibi saklanıyor. Ancak bu özelliğin yalnızca mobil uygulamaya mı özel olacağı yoksa tarayıcı sürümüne de mi sunulacağı şuan için kesin değil. Fakat beklentiler üzerine, yeni özelliğin yakın bir zamanda kullanılabilir olacağı düşünülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın.

Post Top Ad

Responsive Ads Here