Samsung Galaxy Note 8 Artık Güncelleme Almayacak! - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

03/08/2022

Samsung Galaxy Note 8 Artık Güncelleme Almayacak!

Samsung şirketinin çıkarmış olduğu bir Galaxy modeli daha güncelleme konusunda emekliye ayrılıyor. Efsane akıllı telefon sektörü devi Samsung'un telefonlarından Samsung Galaxy Note 8 artık güncelleme almayacak.

Samsung Galaxy Note 8 Artık Güncelleme Almayacak!

Samsung Galaxy Note 7 akılı telefon modelinden esinlenen tasarımı ve sağlam bataryasıyla 2017 yılında piyasaya sürülen Samsung Galaxy Note 8; kullanıcıları üzen Galaxy Note 7 sonrası Samsung’un kurtarıcısı haline gelmişti.


Samsung şirketinin yazılım desteği konusunda bugünkü şartlar kadar güçlü olmadığı bir zamanda çıkan Galaxy Note 8 akıllı telefon modeli; Android 7.1.1 ile çıkış yaptıktan sonra Android 9.0’la güncellenmiş, fakat bu noktadan daha uzağa gidememişti. Samsung; Android 9.0 güncellemesinden bu yana yalnızca aylık güncellemelerin geçtiğimiz yıl sonlanmış olduğu  Galaxy Note 8’e resmi dair açıklama geldi. 

Samsung Galaxy Note 8 Artık Güncelleme Almayacak!

Samsung Galaxy S serisinin yükselişiyle beraber Note serisinin tarih olacağı düşünülüyordu; S Pen’li  telefon serisi olan Note kullanıcıları her geçen dakika biraz daha hayal kırıklığına uğrayacaklar. Teknoloji devi şirket Samsung, bu hafta dört yıllık Galaxy Note 8’i de resmi güncelleme desteğinden çıkarıyor. Samsung Galaxy Note 8, iki yılda bir yapılan büyük  çaplı güncellemeleri atlayarak, üç aylık güncelleme programından tamamen çıkarılma aşamasına geçiyor. Samsung Galaxy Note 8 akıllı telefonu bundan sonra güvenlik açıklarına karşı korumasız olacağı anlamına geliyor. 


Note 8'in modelinin yanında Samsung şirketi, güncelleme listesinde başka değişiklikler gerçekleştirdi. Galaxy M22 ve Galaxy M52 modellerini üç aylık güncelleme programına alan Samsung; Galaxy A90M10sM30s ve Galaxy Tab S6 modellerini ise iki yıllık güncelleme programına aldı. Tıpkı Note 8 telefon modelinde olduğu gibi, Galaxy Tab A'nın (2017) desteği de tamamen bittiği açıklandı.

Ürüne göz atmak isterseniz; burayı tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın.

Post Top Ad

Responsive Ads Here