SiberMega Kimdir? - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

07/07/2021

SiberMega Kimdir?

SiberMega, 2021 yılında Berke Mert Öztürk tarafından kurulmuş olan güncel yazılım, tasarım, web programlama ve içerik editörlüğü gibi alanlarda eğitim veren bir platformdur. En büyük hedefimiz doğru bilgiyi siz değerli takipçilerimize hızlı bir şekilde ulaştırmaktır. 


Güvenlik önceliğimiz olduğu için sitemizde her bir indirme linki virüs taramasından geçmektedir. Siz değerli takipçilerimiz gönül rahatlığı ile sitemizi kullanabilirsiniz. Web sitemiz aslında bir bütünün 3 parçasından birisi bu yüzden aşağıda yer alan bölümde ise Game Mega ailemizin kuruluş hikayesini ve hedeflerimizi inceleyebilirsiniz.

Not: Bir bütünün 3 parçasından biri dedik. Diğer 2 parçamız olan "Game Mega" sitemiz içerik olarak ücretsiz bir şekilde dilediğiniz (Oyun, Program, Türkçe Yamalar vb) içerikleri indirebileceğiniz bir platformdur. Son olarak ta "Siber Mega" isimli yazılım, tasarım, youtube, dijital içerik editörlüğü gibi eğitimleri sizlerle buluşturacağımız web sitelerimizde çok yakında sizlerle buluşacak.


SiberMega Kimdir?


Biz Game Mega ekibiyiz. Bir oyun kanalı olarak kurulup zamanla daha fazlası haline gelen bir ekibiz. Farklı yeteneklere sahip 4 kişiden meydana gelen bir ekibiz. 30 Haziran 2019 tarihinde ilk önce YouTube'de yayın hayatına başladık. Yaklaşık 6 ay sonra takvimler 3 Şubat 2020 tarihini gösterdiğinde ise sosyal medya platformlarında da faaliyete başladık. Şimdi ise en sonunda birçok farklı konuyu işleyeceğimiz eğitimler vereceğimiz gündem haberlerini paylaşacağımız bu web sitesi ile sizlerle buluşuyoruz.


Aslında başlangıçta sadece bir oyun kanalı olarak başlamayı düşünüyorduk. Ama bunun yerine güncel birçok YouTube kanalı nasıl sonradan değişime gidip yayınladıkları içerikleri yani kanal formatını değiştirdiyse biz de henüz daha yayına başlamadan önce bir değişim kararı aldık ve bu kararı web sitemize de yansıttık.


Bu karara göre artık değişen YouTube koşullarına ve piyasa şartlarına göre sadece oyunla sınırlı kalmayıp diğer alanlara ve kategorilere de yayılmaya karar verdik. Böylece şuan için eğitim yolundan giderek ilerleyen zamanlarda ise eğlence eleştiri vb. Alanlara da yayılmayı hedefliyoruz. Ancak öncelikli hedefimiz bilişim, yazılım, yapay zeka, robotik, web tasarım, grafik tasarım, programlama, elektronik ve teknoloji alanında ilerlemeyi şuan için hedefliyoruz. İlerleyen zamanlarda ise hem YouTube kanalımızda hem web sitemizde hemde sosyal medya hesaplarımızda diğer alanlarda da (sinema-tv, oyun, kitap, çizgi roman, sanat, eleştiri, inceleme vb.) içerikler sunmayı hedefliyoruz.

Bu sitede de YouTube kanalımızda da olduğu gibi içeriklerimizi ve yazılarımızı siz değerli takipçilerimiz için özenle ve en anlaşılır şekilde derleyip sizlerle buluşturuyoruz. Bizi takipte kalın.


Görüş, soru, tanıtım makalesi, Youtube tanıtım videosu ve diğer proje talepleriniz için;


iletişim: sibermega1997@gmail.com


SİBER MEGA
Yazılım ,tasarım, eğitim, teknoloji ve elektronik dünyası üzerine.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here