Twitter, Grup Oluşturmadan Aynı Tweeti Birden Fazla Kişiye Yollama Özelliğini Getiriyor! - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

04/08/2022

Twitter, Grup Oluşturmadan Aynı Tweeti Birden Fazla Kişiye Yollama Özelliğini Getiriyor!

Twitter'ın üzerinde çalıştığı yeni bir özellik ortaya çıktı. Bu yeni özellik ile Twitter, biz kullanıcıların bir tweeti birden fazla kişiye ayrı ayrı göndermesini hedefliyor. Özelliğin ne zaman çıkış yapacağı ise henüz belli değil.

Twitter, Grup Oluşturmadan Aynı Tweeti Birden Fazla Kişiye Yollama Özelliğini Getiriyor!

Sosyal medya platformlarına son zamanlarda uygulanan tersine mühendislik işlemleriyle sosyal medya platformların geliştirdikleri yeni özellikleri ortaya çıkaran yazılımcı Jane Manchun Wong, Twitter'ın uzunca bir süredir geliştirdiği yeni özelliğini ortaya çıkardı. Wong tarafından keşfedilen bu yeni özellik ile, kullanıcıların birden çok doğrudan mesaj gönderme işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirmeleri hedefleniyor.

Twitter kullanıcılarının uzun süredir istediği özelliklerden bir tanesi olan, bir tweetin birden çok kullanıcıya gönderilmek istenmesi durumunda grup sohbet başlatma isteğinin kaldırılmasıydı. Wong tarafından keşfedilen yeni özellik ile, kullanıcıların bu talebinin karşılanması hedefleniyor. Böylece bir kullanıcı, bundan sonra tweeti birden çok kişiye gönderirken, bu işlemi bir grup oluşturmadan rahat bir şekilde gerçekleştirmiş olacak.

Twitter, Grup Oluşturmadan Aynı Tweeti Birden Fazla Kişiye Yollama Özelliğini Getiriyor!

Twitter platformunun geliştirdiği yeni özellik, tıpkı WhatsApp'taki bir mesajı birden çok kişiye iletme özelliği gibi aynı mantıkta çalışması hedeflenmektedir. Böylece yeni yazdığınız bir mesajı veya yollayacağınız bir tweeti birden çok kişiyi seçerek hızlı bir şekilde, bu kullanıcılara ayrı ayrı gönderme işlemini uygulayabileceksiniz. Twitter'ın geliştirdiği bu özelliğin kullanıma sunulmasıyla beraber, yıllardır süren bir tartışma da sonunda son bulmuş olacak.

Jane Manchun Wong aracılığı ile keşfedilen özellik, şuan için test aşamasında bile değil. Bu nedenle, yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulabileceğine dair bet bir açıklamadan bahsedemiyoruz. Ancak bu özelliğin tüm platformlar için aynı anda sunulup sunulmayacağı da henüz net değil. Twitter'ın bir mesajı birden çok kullanıcıya ayrı ayrı gösterme özelliği ile ilgili detaylar takip etmeye devam ediceğiz ve gelişmeleri hızlıca sizlere ulaştıracağız, birkaç ay sonra bilgilerin daha çok netleşeceğini düşünüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın.

Post Top Ad

Responsive Ads Here