Facebook Platformuna Twitter’da Olan Beğenilen Özellik Geliyor! - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

04/08/2022

Facebook Platformuna Twitter’da Olan Beğenilen Özellik Geliyor!

Beğenilen sosyal medya platformu olan Facebook, uzun bir süredir Twitter’da olan yanıtlama özelliğine yakın bir özelliği geliştirdiğini açıkladı. Fakat söz konusu yeni özellik şuan için sadece tanınmış hesaplarda mevcut olarak kullanılabilecek. Facebook’a Platformuna Twitter’da Olan Beğenilen Özellik Geliyor!


Facebook’a Platformuna Twitter’da Olan Beğenilen Özellik Geliyor!

Facebook Platformuna Twitter’da Olan Beğenilen Özellik Geliyor!

Günümüzde neredeyse herkesin kullandığı en beğenilen platform olan Facebook, eski popülerliğini kaybetmiş olsa da; hala kendini geliştirerek aradaki farkı kapamaya çalışmakta. Şirketin durmak bilmeyen kendini geliştirme vizyonu sayesinde, Twitter'da olan yanıtlama özelliğinin bir benzerini kendi bünyesine katmak istemesi ile bilinmekte. Ancak gelen bilgilere göre Facebook, threads için ilk denemeleri tanınmış kişilerin hesaplarında yapmak istediğini açıkladı.

Beğenilen sosyal medya platformu, Twitter’da kullanıcılarının flood yapabilmeleri için desteklediği yanıtlama özelliğine benzer bir özelliği denemeye başlamakta. Fakat Facebook threads adı verilen yeni özellik ile, yapılan paylaşıma yakın ve alakalı konuları da eklemeye izin vermekte.

Beklenen uygulama Twitter’ın yanıtlama özelliği, gibi kullanıcıların kendi paylaşımlarına cevap vermesi şeklinde olması bekleniyor. Ancak, Facebook yapılan paylaşımlara daha kolay erişebilmesi için ilişkilendirme özelliğini kullanmayı düşünüyor. Fakat  bahsi geçen söz konusu bu yeni özellik şuan için sadece ABD’de kısıtlı bir kullanıcı kitlesi için hizmete sunulacak.


Facebook Platformuna Twitter’da Olan Beğenilen Özellik Geliyor!

Paylaşılmış olan yeni görsellerle beraber Facebook’un bulmaca olmuş yapısının düzeltileceği düşünülmekte. Fakat  Facebook threads isimli bu yeni özellik sadece tanınan kişilere özel kalacaksa bu değişimin sınırlı olacağı tahmin ediliyor...


Bu gelişme karşısında sizin düşünceleriniz neler yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın.

Post Top Ad

Responsive Ads Here