Xiaomi Mi Band 6 Teknik Özellikleri Yayınlandı! Detaylar Yazımızda! - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

04/08/2022

Xiaomi Mi Band 6 Teknik Özellikleri Yayınlandı! Detaylar Yazımızda!

Dünyaca ünlü Çin firması Xiaomi, binlerce takipçisinin dört gözle beklediği Mi Band ailesinin yeni üyesini tanıtmak için kolları sıvamış durumda. Xiaomi Mi Band 6 teknik özellikleri, Twitter üzerinden Technology Edge isimli kullanıcı aracılığı ile paylaşıldı. Teknik özellikleri ile bu yeni Xiaomi Mi Band 6 çok ses getireceğe benziyor.

Xiaomi Mi Band 6 Teknik Özellikleri Yayınlandı! Detaylar Yazımızda



Xiaomi Mi Band 6 Teknik Özellikleri Neler Olacak?

Her yeni modelde sürekli kendini geliştirerek ve eklemeler yaparak ilerleyen Xiaomi Mi Band ailesi, yeni serisinin 6. üyesi ile beraber yeni birçok özelliği beraberinde getirecek. Samsung, Apple, Honor gibi markaların akıllı saatlerde bulunan özellikleri bulunduracak olması şimdiden ön görülmekte.

Xiaomi Mi Band 6 Teknik Özellikleri Yayınlandı! Detaylar Yazımızda

Twitter üzerinden gelen bilgilerinden göre yeni modelin Amazon Alexa ile uyumlu çalışması belirtiliyor. Bunun yanında kandaki oksijen miktarını gibi sağlık uygulaması özelliklerinin artması bekleniyor. Xiaomi Mi Band 6 ile daha çok spor aktiviteleri kullanıcılarına sunması beklentiler arasında yer almakta.

XMSH16HM model kodu ile gelmesi planlanan modelin iki farklı versiyonu olacağı sızıntı haberlerinde içinde belirtiliyor. 


NFC’li model Çin pazarına özel olacak iken, NFC bulunmayan model ise hem Çin hem de dünya pazarı hedeflenerek piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Ayrıca; yeni modelin dahili GPS teknolojisi ile geleceği söyleniyor.

Xiaomi Mi Band 6 Teknik Özellikleri Yayınlandı! Detaylar Yazımızda

Ekran görüntülerinde geçtiğimiz yılın sevilen modeli olan Xiaomi Mi Band 5 modeli görsellerinden daha büyük olmasından dolayı yeni cihazın 1.1 inçten daha büyük bir ekrana sahip olacağı düşünülüyor. Yeni model 30 adet aktivite modu ile beraber geleceği belirtiliyor. Eklenen aktivite mod seçenekleri arasında dans, zumba,  basketbol ve kickboks gibi bir çok yeni mod yer alıyor.

Cihazın maalesef şuan içim; fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bilgi bulunmuyor. Peki bu cihaz ve özellikleri ile ilgili sizler ne düşünüyorsunuz? Alt bölümden yorum yaparak bizlere ve diğer takipçilerimize düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 6 Teknik Özellikleri Yayınlandı! Detaylar Yazımızda


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın.

Post Top Ad

Responsive Ads Here