WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor! - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

06/09/2021

WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor!

WhatsApp'ın Android beta sürümüne, yollanan bir videonun kalitesini belirleyebilme özelliği geldi. Şimdilik beta aşamasında olan bu yeni özellik, erişime açıldığında veri tasarrufu sağlama ve en güzel kalitede video yollama özelliğini sunacak. WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor.


WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor


WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor!

Dünyanın en beğenilen mobil mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın Android beta sürümü güncellendi. Bu yeni gelen güncelleme ile, uygulamanın sürümü 2.21.14.6'ya yükseltilirken kullanıcıların uzun zamandır beklediği yeniliği de sonunda getirdi. Yeni özellik şimdilik beta sürüm kullanıcıları tarafından kullanılamıyor olsa da; kodlara gizlenmiş olan bu yeni özellik, WhatsApp'ın yakın bir zamanda "video kalitesini ayarlama" özelliğine sahip olacağını bekleniyor.


WhatsApp'a yeni gelen özellik, kullanıcılara videoları yollamak istediğiniz kişiye yollarken üç seçenek sunacak. Bu seçenekler, "otomatik", "veri tasarrufu" ya da "en iyi kalite" olarak çıkması bekleniyor. Kullanıcılar da bulundukları şartlara göre bir seçim yapıp, bir videoyu kendi diledikleri kalitede yollama imkanı kazanacaklar.


WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor


WhatsApp'ın Android beta sürümünde ortaya koyulan bu yeni özellik, pek çok kişi tarafından otomatik modda kullanılacak diye düşünülüyor. Çünkü bu kullanım modu; video göndermede en ideal yöntemin ne olduğunu belirleyecek. Veri tasarruf modu ise videonun sıkıştırılarak boyutunun küçültülmesini sağlayacak.


WhatsApp geliştiricileri, yeni gelecek özellik ile ilgili henüz net bir açıklama yapmadılar. Ancak henüz tasarlanmakta olan özelliğin iOS ve Android platformlarına ne zaman geleceği şimdilik açıklanmadı. Beklentiler, özelliğin yakın zamanda kullanıma sunulacağı yönünde.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın.

Post Top Ad

Responsive Ads Here