Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 Modellerinin Ücretleri Belli Oldu! - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

06/09/2021

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 Modellerinin Ücretleri Belli Oldu!

 Güney Koreli şirket olan Samsung'un en pahalı akıllı telefon modelleri olan katlanabilir telefonlarının fiyatları ceplere ateş düşürüyor. Yeni gelen habere göre Samsung firmasının yeni katlanabilir telefon modelleri olan Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün şok edici fiyatları belli oldu.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 Modellerinin Fiyatları Belli Oldu!

Katlanabilir telefonlar son yıllarda, Samsung şirketinin yapmış olduğu büyük yatırımları oluşturan bir alan olsa da hâlâ gelişmekte olan bir pazar özelliğini gösteriyor. Bu pazardaki ürünler büyük oranda dikkat çekici olsa da fiyatlarını gören biz müşterilerin geri atmasına sebep oluyor.
 

Diğer bir değişle firmalar için ise fiyat konusu büyük bir önem teşkil etmektedir. Elde edebileceklerinin en fazlasını elde etmek isteyen şirketler, bu ürünlerin fiyatlandırma politikasını da duruma göre belirliyor. Samsung şirketi katlanabilir telefonların fiyatları ülkemiz şartları için epey yüksek olsa da dünya genelinde daha kolay erişilebilir oluşu ile boy gösteriyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 Modellerinin Fiyatları Belli Oldu

Son yıllarda Samsung şirketi katlanabilir akıllı telefonlarının fiyatlarına dair birçok söylenti ortaya gezinmeye başladı. Güney Kore'den gelen haberlere doğrultusunda telefonların fiyatları sonunda belli oldu. Samsung şirketi, dolar kuru açısından bakıldığı zaman bu modellerinin fiyatlarını düşürmüşe benziyor. Ama ne kadar düşürse de ülkemizdeki kur farkını düşününce bizim için dudak çatlatacak fiyatlar çıkıyor. 


Samsung cephesinden gelen haberlere göre Galaxy Z Fold 3 modelinin fiyatı 1.655 ile 1.741 dolar (14.300 TL - 15.00 TL + vergiler) arasında olacağı tahmin ediliyor. Galaxy Z Flip 3 modeli ise 1.045-1.110 dolar (9.025 TL-9.590 TL + vergiler) arası bir fiyatla satışı sunulması bekleniyor. 


Şayet bu fiyat aralıkları böyle olacak ise dolar kuru açısından baktığımızda Galaxy Z Fold 3'ün bir önceki versiyondan en az %17 daha ucuz olacağını söyleyebiliriz. Tabi global açısından değerlendirince. Samsung Galaxy Z Flip 3 ise oldukça heyecanlandırıcı bir ücret, ile önceki versiyondan tam %27 daha düşük bir oranda kullanıcılar ile buluşacak.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre bu modeller için mümkün olan en üst seviyeden 'eskisini getir yenisini götür' kampanyalarının düzenleneceği de ifade edildi. Samsung ilk çıkan Galaxy Z model telefonlarından bu yana, bu cihazların tercih edilen bir model haline gelmesini uğraşıyor.


Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ün ülkemizde kaç paradan satışa sunulacağı  şuan için henüz belli olmadı. Yine de açıklanan fiyatlara, bakınca indirimlere rağmen bu cihazların ucuz olmayacakları bekleniyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın.

Post Top Ad

Responsive Ads Here