Programlama Dilleri ve Resmi Web Siteleri! - SiberMega - Basit Yazılım ve Tasarım Eğitimleri

Popüler Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19/02/2023

Programlama Dilleri ve Resmi Web Siteleri!

 


Programlama dilleri ve resmi web siteleri ile üzerinde çalıştığınız diller için birçok içeriğe kavuşabilir, güncel gelişmeleri takip edebilir ve yeni kaynaklar edinebilirsiniz. Bu yazımızda bu web sitelerini derledik...

❓ Bu Siteler Bizlere Neler Sunmakta?

Programlama dillerinin resmi web siteleri kullandığımız dil hakkında bizlere tarihsel bilgiler, öğrenim kaynakları, güncel gelişmeler, indirme bağlantıları ve birçok içerik sunmaktalar. Hatta bazı web sitelerinde forum ve yardımlaşma toplulukları bulunmakta, böylece kodunuzda yaşadığınız sorunları burada belirtebilirsiniz. Hem genel kültür olması hemde ufkumuzun genişlemesi açısından bu sitelere göz atmak faydalı olabilir.

❓ Site İçerikleri Türkçe Mi?

Hem evet hem hayır. Kimi programlama dillerinin resmi web siteleri Türkçe dili desteği var iken kimi dillerin web siteleri böyle bir destek sunmamakta. Fakat kullandığınız tarayıcı yardımı ile çözebilirsiniz. Google Chrome, Edge gibi taryıcılarda sayfaları çevirme aracı bulunmakta. Böylece İngilizce olan metin ve kaynakları Türkçe diline çevirebilirsiniz.

🔖 Programlama Dilleri ve Resmi Web Sitelerinin Listesi

Programlama dilleri ve resmi web siteleri listemizi tamamladık. Hepsi ve daha fazlası için bizimle iletişime geçin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşmayı Unutmayın.

Post Top Ad

Responsive Ads Here